Velkommen til SwissSidechain!

28 Sep 5:42 pm

Original: http://www.swisssidechain.ch/index.php

SwissSidechain er et strukturelt og molekylær mekanik database af hundredvis af ikke-naturlig aminosyre-sidekæder, der kan anvendes til at studere in silico deres indsættelse i naturlige peptider eller proteiner.

Strukturelle filer (FBF, mol2, smiler) kan for 230 sidekæder (både D og L) findes sammen med PyMOL og UCSF Chimera plugin til at indsætte dem i eksisterende peptid eller protein strukturer. Forventede rotamerer samt topologier og parametre til at køre molekylære mekanik analyse er forudsat. Kan findes en beskrivelse af de forskellige metoder, der anvendes til at generere disse data i vores papir.

Denne hjemmeside er udarbejdet og vedligeholdes af molekylær modellering gruppe på det schweiziske Institut for bioinformatik. Denne database er gratis for akademisk brug. For aftale kommerciel licens, se venligst vores licens politik.

Sådan citeres: SwissSidechain: en molekylær og strukturel database over ikke-naturlige sidekæder
Gfeller D, MICHIELIN O, Zoete V; Nucleic Acids Research, 41, D327-D332 (2013) (PDF).

Comments are closed