Uafhængighedserklæringen: A Transskription

28 Sep 5:03 pm

Original: http://ed-thelen.org/declaration_transcript.html

I Kongressen, 4 JULI 1776.

Den enstemmige erklæring af de tretten USA,

Når I løbet af menneskelige hændelser, bliver det nødvendigt for et folk at løsne de politiske bånd, der har tilsluttet dem med en anden, og at påtage sig blandt jordens magter, uafhængige og jævnbyrdige stilling, som naturens love og naturens Gud give dem ret, en anstændig respekt til udtalelser fra menneskehedens kræver, at de skal angive de årsager, som har tilskyndet det til adskillelsen.

Vi anser disse sandheder for selvindlysende, at alle mennesker er skabt lige, at de er udstyret med deres Skaber har fået visse umistelige rettigheder, at blandt disse er liv, frihed og stræben efter lykke .– At for at sikre disse rettigheder, regeringerne er anlagt blandt mænd, hvis retfærdige magt hviler fra de styredes samtykke, –That når nogen Styreform bliver ødelæggende for disse formål, er det folkets ret at ændre eller ophæve den og at anlægge nye regering , om dens fundament på sådanne principper og organisere sine beføjelser i en sådan form, at dem synes mest sandsynligt vil bringe deres sikkerhed og lykke skal. Prudence, ja, vil diktere, at regeringerne veletablerede ikke bør ændres til lette og forbigående årsager; og følgelig al erfaring Mon shewn, at menneskeheden er mere tilbøjelig til at lide, mens onder er sufferable, end at rette sig selv ved at afskaffe de formularer, som de er vant til. Men når en lang række misbrug og overgreb, der alle sigter den samme objekt røber en plan om at reducere dem under absolut despoti, er det deres ret, det er deres pligt, at kaste sådan regering, og levere nye Guards for deres fremtidige sikkerhed .– sådan har været patienten sufferance af disse kolonier; og sådan er nu den nødvendighed, som tvinger dem til at ændre deres tidligere styreformer. Historien om den nuværende konge af Storbritannien er en historie af gentagne skader og overgreb, der alle har til direkte formål at oprette et uindskrænket tyranni i disse stater. For at bevise dette, så lad Fakta forelægges en oprigtig verden.

Han har nægtet sin samstemmende udtalelse til lov, den mest sunde og nødvendige for almenvellet.
Han har forbudt sine guvernører at love øjeblikkelig og presserende betydning, medmindre deres ikrafttræden udskydes, indtil hans samstemmende bør indhentes; og når så suspenderet, har han fuldstændig forsømt at deltage i dem.
Han har nægtet at passere andre love for indkvartering af store kredse af befolkningen, medmindre disse folk ville give afkald på ret til repræsentation i den lovgivende forsamling, en ret uvurderlig for dem og formidabel til kun tyranner.
Han har sammenkaldt lovgivende forsamlinger på steder usædvanlige, ubehagelige, og fjernt fra deres samlinger af offentlige registre, med det ene formål at trætte dem i overensstemmelse med sine foranstaltninger.
Han er opløst Repræsentative Houses gentagne gange, for at modsætte med mandig fasthed hans invasioner på rettighederne for de mennesker.
Han har nægtet lang tid efter sådanne opløsninger, at få andre til at blive valgt; hvorved lovgivningsbeføjelser ude af stand til udslettelse, er vendt tilbage til folk på store for deres udøvelse; Staten tilbage i den gennemsnitlige tid udsat for alle farerne ved invasionen fra uden, og kramper inden.
Han har bestræbt sig på at forhindre, at befolkningen i disse stater; til dette formål obstruerer lovene om indfødsret for udlændinge; nægter at passere andre til at opmuntre deres vandringer hid og skærpet betingelserne for nye bevillinger for Lands.
Han har hindret retsplejelovens ved at nægte sit samtykke til lov om oprettelse af dømmende magt.
Han har gjort dommere afhængige af hans vilje alene, for uopsigelighed af deres kontorer, og mængden og betaling af deres løn.
Han har oprettet en mængde nye kontorer og sendt hid sværme af Officerer at harrass vores folk, og spise deres stof.
Han har holdt blandt os, i fredstid, stående hære uden samtykke fra vores lovgivende forsamlinger.
Han har påvirket at gøre den militære uafhængigt af og overlegen i forhold til den borgerlige magt.
Han har sammen med andre om at stille os under en jurisdiktion fremmed for vor forfatning og ikke anerkendt af vore love; give sit samtykke til deres retsakter foregav Lovgivning:
Til fjerdedelsmetoden store forekomster af bevæbnede tropper blandt os:
For at beskytte dem, som en fiktiv retssag, fra straf for eventuelle mord, som de bør forpligte sig på indbyggerne i disse stater:
For at afskære vores handel med alle dele af verden:
For at pålægge afgifter på os uden vores samtykke:
For at fratage os i mange tilfælde af fordelene ved nævningesag:
Til transport os over Seas at blive retsforfulgt for foregivne lovovertrædelser
For at afskaffe den gratis system af engelske love i en nærliggende provinsen, oprettelse deri en vilkårlig regering og udvide dens grænser, således at gøre det på én gang et eksempel og pasform instrument til at indføre den samme absolut regel i disse kolonier:
Til at tage væk vores Charters, afskaffe vores mest værdifulde love og ændre fundamentalt De former for vore regeringer:
Til ophængning af vores egne lovgivende forsamlinger, og erklærer sig investeret med magt til at lovgive for os i alle overhovedet tilfælde.
Han har frasagt sig styret her ved at erklære os ud af hans beskyttelse og føre krig mod os.
Han har plyndret vore have, hærget vore kyster, brændt vore byer og ødelagt livet for vore folk.
Han er på dette tidspunkt transporterer store hære af udenlandske lejesoldater for at compleat værker af død, ødelæggelse og tyranni, der allerede er påbegyndt med en grusomhed og troløshed næppe modsvares i de mest barbariske aldre, og helt uværdige lederen af ​​en civiliseret nation.
Han har tvunget vore medborgere taget til fange på det åbne hav til at bære våben mod deres land, til at blive bødler deres venner og Brødre, eller til selv at falde deres hænder.
Han har ophidset indenlandske opstande blandt os, og har bestræbt sig på at bringe på indbyggerne i vore grænser, de nådesløse indiske Savages, hvis kendt regel for krigsførelse, er en udbød destruktion af alle aldre, køn og betingelser.
I alle faser af disse Undertrykkelses Vi har indgivet et andragende om oprejsning i de mest ydmyge vilkår: Vores gentagne Andragender er blevet besvaret kun ved gentagen skade. En fyrste, hvis karakter således er præget af enhver handling, der kan definere en tyran, er uegnet til at være hersker over et frit folk.

Vi har heller ikke været der ønsker i opmærksomhed til vores Brittish brødre. Vi har advaret dem fra tid til anden forsøg fra deres lovgiver på uberettiget at udvide jurisdiktion over os. Vi har mindet dem om vilkårene for vor udvandring og afvikling her. Vi har appelleret til deres oprindelige retfærdighed og storsind, og vi har tryllet dem ved de bånd af vores fælles beslægtede at tage afstand fra de overgreb, som uundgåeligt ville afbryde vore forbindelser og korrespondance. De har også været døve til stemmen af ​​retfærdighed og indavl. Vi må derfor finde sig i nødvendighed, der opsiger vores Adskillelse, og hold dem, som vi holder resten af ​​menneskeheden, fjender i krig, i fred venner.

Vi har derfor repræsentanterne for USA, i General Congress, samlet, appellerer til Højesteret Dommer verden til retlinethed af vores intentioner, må, i feltet Navn, og efter bemyndigelse fra de gode folk i disse kolonier højtideligt offentliggøre og erklære, at disse Forenede kolonier er, og af Right burde være frie og uafhængige stater; at de er frikendt fra alle troskab til den britiske krone, og at al politisk forbindelse mellem dem og staten Storbritannien er og burde være fuldstændig opløst; og at der som frie og uafhængige stater, de har fuld beføjelse til at opkræve Krig, slutte Fred, kontrakt Alliancer, etablere Commerce, og gøre alle øvrige akter og Ting, som uafhængige stater, kan af retten gøre. Og til støtte for denne erklæring, med en fast tillid til beskyttelse af guddommelige Providence, vi gensidigt forpligter hinanden vores liv, vores formuer og vor hellige ære.

De 56 underskrifter på deklarationen i de holdninger, der er angivet:

Kolonne 1
Georgien:
Knap Gwinnett, Lyman Hall, George Walton

Kolonne 2
North Carolina:
William Hooper, Joseph Hewes, John Penn
South Carolina:
Edward Rutledge, Thomas Heyward, Jr., Thomas Lynch, Jr., Arthur Middleton

Kolonne 3
Massachusetts:
John Hancock, Maryland:
Samuel Chase, William Paca, Thomas Stone, Charles Carroll i Carrollton
Virginia:
George Wythe, Richard Henry Lee, Thomas Jefferson, Benjamin Harrison, Thomas Nelson, Jr., Francis Lightfoot Lee Carter Braxton

Kolonne 4
Pennsylvania:
Robert Morris, Benjamin Rush, Benjamin Franklin, John Morton, George Clymer, James Smith, George Taylor, James Wilson, George Ross
Delaware:
Cæsar Rodney, George Læs Thomas McKean

kolonne 5
New York:
William Floyd, Philip Livingston, Francis Lewis, Lewis Morris
New Jersey:
Richard Stockton, John Witherspoon, Francis Hopkinson, John Hart, Abraham Clark

Kolonne 6
New Hampshire:
Josiah Bartlett, William Whipple
Massachusetts:
Samuel Adams, John Adams, Robert Treat Paine, Elbridge Gerry
Rhode Island:
Stephen Hopkins, William Ellery
Connecticut:
Roger Sherman, Samuel Huntington, William Williams, Oliver Wolcott
New Hampshire:
Matthew Thornton

Comments are closed