Webside typer

28 Sep 4:41 pm

Original: http://www.bordaline.co.uk/index.php?id=4

Så du vil have en hjemmeside, men hvad der er bedst for dig? Det bedste spørgsmål at stille dig selv er:

Hvorfor skal jeg have en hjemmeside?

Svarene på dette vil hjælpe os med at vælge den bedste hjemmeside type for dig. Forhåbentlig typer prøvesteder nedenfor vil hjælpe dig med at beslutte. Se også denne nyttige artikel fra MENTA om at oprette en hjemmeside.

Hvis du allerede har en hjemmeside er det nuværende? Eller er det et ansvar? Se vores nyhedsartikel om emnet.

Statisk hjemmeside

De oplysninger, du ønsker publiceret ændrer ikke meget often- firmaoplysninger, hvad du gør, retninger / kort til dit websted, dit valg af Ofte stillede spørgsmål (FAQ), som måske du (eller din receptionist) besvare snesevis af gange om dagen? Selv en grundlæggende hjemmeside kan spare dig tid og penge. Eksempel: Newmarket Churches Together

E-handel

Du sælger ting online. Medmindre det er bare et par regulære ting, vil dette sandsynligvis ønsker at være dynamisk, så du kan slette emner, du ikke længere sælge, og tilføje dit nyeste tilbud til det straks. Accept Credit & betalingskort online er normen. Eksempler: Artistry i Cocoa og Kirtling Village Hall.

Flersprogede

Du er nødt til at nå ud til folk på mange sprog. Også normalt et dynamisk site, så dine kunder kan skifte sprog, da de går, hvis de har brug for. Mens jeg kan oversætte små mængder af fransk og spansk for dig, sandsynligvis bedst at enten lade mig få ordentligt oversat tekst, eller indtaste det selv, især for tekniske eller mundrette websteder. Men ikke et problem at sætte op for dig, jeg har også kontakt med professionelle oversættere for nogle sprog. Eksempel: Sista Dee

Indhold Managed

Jeg leverer udseendet og fornemmelsen af det offentlige websted, og du eller dit personale opload dit eget indhold, tilføje / redigere / slette sider, billeder og lister over dokumenter jer via et password beskyttet suite af sider. Du kan endda have en sektion “hot news”, for din seneste tilbud eller akut information, som kun vises, når det er nødvendigt. Jeg kan også levere og tilpasse WordPress hjemmesider. Eksempler: Hatton Park School, John Henry Group, Rave i Nave

Comments are closed