OM “ud over kanten”

28 Sep 4:21 pm

Original: http://www.negativland.com/ote/?page_id=8

Siden 1981 Negativland live mix, lyd collage radioprogram, “Over The Edge”, har luftet ugentligt i 3 timer ved midnat, hver torsdag på KPFA 94.1FM i Berkeley, Californien.

OTE tema blandinger er gjort levende og spontant i luften fra en række forskellige formater og udstyr. Der er en plan, og der er ingen plan. Blandingen består af fundne lyden af ​​mange slags og fra mange kilder sat sammen på flugt som den kontinuerlige lyd collage skrider frem.

OTE undertiden beskæftiger “Receptacle Programmering”, som betyder, at du. Telefon opkaldere udstanses ind i vores mix med ingen advarsel. Ring 510-848-4425 for at deponere din programmering. Når telefonen holder op med at ringe, du er i luften. Må ikke sige “Hej” – bare begynde.
510-848-4425
En 10 til 15 sekunders forsinkelse, der sker mellem vores live broadcast og din radio eller computer, hvilket gør det vanskeligt at interagere med vores show “live” på telefonen. Skru ned din radio eller computer, og kun lytte til vores realtid mix i telefonen, når du ringer udsendelsen. (Kun den lille højttaler i telefonen er at få showet til dig på lysets hastighed.) Hvis du lytter til noget andet, vil du lyde beruset. Når telefonen holder op med at ringe, du er på luften og i blandingen.
Uddød Teknologi:
Som mange måske ved, jeg bruger broadcast cart maskiner til at blande OTE. Denne analoge bit spiller teknologien er nu længe gået fra udsendelse og alle andre steder. Enhver eksempel på indkøbskurv afspillere / optagere er automatisk gammel og meget brugt. Reparationer er et konstant problem (alle jeg har gået til, ikke engang ved, hvad denne ting er) og så jeg spørger, om nogen derude, forhåbentlig i SF Bay Area, er i stand til reparation / renovering cart maskiner.

Men nedbrud er stadig et træk, og jeg er endnu mere interesseret i at finde nye eller ubrugte maskiner, hvis de findes. Jeg har søgt overalt på nettet, men de fleste alt er godt nedslidt og sælgere, som regel uden vogne eller kabler, kan ikke engang teste dem. Nogen ved, hvor nye eller næsten nye, fuldt operationelt vogn optager / spillere kan være luksusdetaljer?
Tak for enhver hjælp.

Izzy er ikke

 

Comments are closed