Vandretur i San Diego County, Californien

27 Sep 3:04 pm

Original: http://www.efgh.com/hike/index.html

Bernardo Mountain Escondido
Lørdag September 27, 2014

photograph

 

Vi vil vandre omkring 3,3 miles fra trailhead til toppen af ​​Bernardo Mountain som har et klart overblik i alle retninger. Undervejs vil vi krydse fejrede David Kreitzer Lake Hodges Cykel / Fodgænger Bridge og vandreture del af San Dieguito River Park Kyst til Crest Trail. Vi vil have frokost eller en snack på topmødet og vende tilbage ad samme vej.

Bindes hunde er tilladt.

Vi mødes på parkeringspladsen Bernardo Bay Natural Area på W. Bernardo Dr. (N 33 3.12 W 117 4,60). Parkering er gratis. Hvis dette parkeringsplads er fuld, skal du parkere i nærheden Rancho Bernardo Community Park og gå til Bernardo Bay naturområde.

Foreslåede rute fra San Diego: Tag Interstate 15 mod nord og afkørslen ved W Bernardo Dr, Pomerado Rd. Drej til venstre og følg W. Bernardo Dr. op ad bakken omkring 0,4 km til asfalteret Bernardo Bay Natural Area parkeringsplads til højre.

 

Directions to Meeting PlaceSign at Meeting Place

 

Denne hike er blevet (eller vil blive) krydspostes til San Diego Day Vandrere gruppe på Meetup.com.

Den nominelle starttidspunkt er 10:00. Jeg vil være på parkeringspladsen ved 09:30, og klokken 10:15 vi vil ramme sporet. Vi bør vende tilbage til området parkering fra 12:30 til 02:00.

Ring 858-675-8706 for de seneste vejroplysninger eller tjekke din favorit vejr side på internettet. (Jeg kan godt lide www.weather.com.) Brug gode vandresko eller støvler og passende tøj og tage solbeskyttelse frokost, vand og. Tage et kamera, hvis du ønsker det. Ring eller send e-mail, hvis du har spørgsmål.

REGN? Kraftig regn vil annullere vandretur. Hvis der kun er lidt regn, kan vi stadig vandre. I tvivlstilfælde vil jeg vente på trailhead. Du skal beslutte, om vejret er tåleligt og træffe passende beskyttelsesdragt. Hvis andre dukker op, vil vi vandre.

KONTAKT:

Philip Erdelsky
hjem 619-282-8611
celle 619-866-8512
e-post: [email protected]
Mobiltelefon service er tilgængelig i dette område, men der kan være nogle få døde pletter.

Bemærk: Vi har ikke haft alvorlige skader på vores stigninger, men den sindssyge beslutninger nuværende ansvar giver anledning til følgende: Disse stigninger er ikke officielt sponsoreret af nogen gruppe eller enkeltperson. Ingen hæftelsen for nogen anden. Så du skal ikke drille klapperslanger og ikke får alt for tæt på kanten!

Forslag: Tjek denne side et par dage før turen for sidste-øjebliks instruktioner.

– Philip J. Erdelsky

August Hike – Sø Miramar

Ja, det var varmt, men vi tog det let.

Comments are closed